Wie zit er achter SubscribeSports?

In 2019 kreeg ik de kans om SubscribeSports over te nemen. Op dat moment werkte ik (Marjolijn) nog bij een grote webshop op het gebied van paardensupplementen en paardendekens, hier hadden we ook de dekjes van SubscribeSports in het assortiment. Voor mij was het helemaal nieuw, ik kom niet uit een ondernemersfamilie en ben gewoon het diepe in gesprongen. Bedrijfsplan geschreven, pitch moeten geven voor financiering en de financiering geregeld. Binnen een paar maanden had ik ineens een eigen bedrijfje en was ik zzp-er. Heel bizar hoe SubscribeSports ineens op mijn pad kwam, maar de beste beslissing ooit! Want wat is het gaaf om je eigen merk verder te ontwikkelen, je eigen plan te trekken en te zien hoe hersenspinsel werkelijkheid worden.

Echt een paardenmeisje

Van jongs af aan reed ik op een manege, las ik de penny en ging ik de stad door om de paarden en pony's in de buurt te aaien. Lekker cliché! Op zich was het dus ook wel logisch dat ik na de middelbare school HBO Dier- en Veehouderij ging studeren met als afstudeerrichting Engelstalige paardenhouderij. Door de studie ben ik op diverse plekken geweest, een half jaar in Engeland op een college gezeten en met veel facetten van de paardenhouderij kennis gemaakt. Ook veel dingen gezien waar ik het niet mee eens was en wat totaal niet bij mij paste. Gedurende mijn studie heb ik mij daarom ook vooral gericht op paardenwelzijn en paardengezondheid en nog steeds ligt daar mijn passie!

Inmiddels ben ik werkzaam bij een ander supplementenmerk, namelijk HELTIE horse. Dit merk past qua visie helemaal bij mij. Het is innovatief, natuurlijk en staat voor eerlijk advies. Geen verkooppraatjes, maar de paardeneigenaar voorzien van echte informatie zodat het paard geholpen is. Ik ben hier werkzaam op de klantenservice en geef adviezen aan klanten, daarnaast ben ik betrokken bij de dagelijkse gang van zaken zoals marketing, producttrainingen geven en productontwikkeling. Het perfecte werk voor een echt paardenmeisje!

En dan kan een eigen paard niet ontbreken

Als echt paardenmeisje is een eigen paard uiteraard een droom. Alweer 11 jaar geleden kwam Floxely in mijn leven. Een echte merrie met enorm veel humor, maar ook met een sterk karakter. Ik kwam niet weg met de dingen die ik op de manege had geleerd, omgaan met Floxely en haar rijden is een heel ander kaliber. Floxely is een kruising Fries x Tinker van 1,70m, zwartbont en heel duidelijk in wat ze wel/niet wil. Sterk in je schoenen staan, zonder hard/boos/gefrustreerd te raken is de sleutel tot succes bij haar. Best een uitdaging, helemaal omdat je niet eventjes een rondje kan rondhobbelen met haar. Je moet der technisch rijden om der lijf goed te houden en dat is soms best pittig. Flox is gelukkig heel geduldig met mij en past ook enorm goed op mij. Mocht ze een keer wegspringen, dan staat ze daarna direct stil en kijkt ze eerst achterom of ik nog zit. Echt een onwijs zorgzame merrie, die door het vuur gaat voor mij en ik voor haar. Een beter leerpaard en maatje kan ik mij niet voorstellen! 

En dit alles neem ik mee in mijn merk

Dat paardenwelzijn, de humor van Flox, mijn kennis die ik heb opgedaan in afgelopen jaar neem ik allemaal mee in SubscribeSports. Wat ik op de markt breng moet een toevoeging zijn en mag nooit ten koste gaan aan het welzijn van het paard. Om die reden heb ik ook geen beenbeschermers in het assortiment, die worden te vaak om de verkeerde reden gebruikt.

Ik wil vrolijke, unieke designs op de markt brengen waar je blij van wordt. Kleuren en vormen zeggen zoveel over iemand en kunnen de sfeer in je rijden echt beïnvloeden. Daarbij wil ik dekjes die lang meegaan, onlangs ben ik daarom ook overgestapt op een andere leverancier met betere kwaliteit en mooiere stoffen.

Wil je nog iets weten? Laat het gerust weten!