Nieuw collectie 2019: Coming Soon!

Een droom die uit komt! Wel gehoopt, maar nooit verwacht: een eigen webshop! Klinkt lekker standaard, maar zo is het wel voor mij.

Al een aantal jaar werk ik op de klantenservice van een grote webshop waardoor ik uiteraard veel mee krijg over het beheren van een website van A tot Z. En ook heb ik al jaren in mijn hoofd dat ik "iets" creatiefs erbij wil gaan doen.

Toen de mogelijkheid voorbij kwam om Subscribe Sports over te nemen heb ik ook geen moment nagedacht, dit voelde meteen als "mijn" bedrijf. Een prachtig merk waarin nog vele mogelijkheden zijn, maar vooral waar ik los kan gaan met mijn creativiteit.

Dit voorproces van het bedenken van designs, kleuren, maten, sierkoorden etc. is echt onwijs leuk, maar ook enorm lastig! Want wat vinden de fans van Subscribe mooi, kies ik wel de juiste kleuren, heeft deze collectie wel genoeg kleur? Grote twijfels uiteraard, maar nu niets meer aan te doen!

In productie:
Mijn eerste Subscribe collectie is in productie, echt super gaaf en spannend! Nu is het een kwestie van geduld hebben, contact houden met de producent en zorgen dat de dekjes zsm in Nedeland aankomen.
En dan kunnen ze helaas nog niet direct online :(. Eerst foto's maken, de website klaarmaken en dan gaan we los.

Nog even geduld dus, medio november 2019 komt de eerste collectie van mij online!