Waarom een barok collectie?

De barokke versiersel hebben mij altijd al aangetrokken. In mijn eerste eigen huisje had ik 1 muur met behang in het barokke thema. In rood met zilver en met allemaal krullen in het design. Echt fantastisch behang! Ook in het logo van SubscribeSports kom je de barokke versiersel tegen. Het was dus eigenlijk wachten totdat er een barok dekje in de webshop zou komen!

Leverancier kwam met deze gave stof

Ik heb een hele fijne leverancier die meedenkt en regelmatig ook met nieuwe stofjes komt. Vaak is het niet helemaal mijn smaak of lijkt het teveel op wat concurrenten hebben, niet bijzonder genoeg dus! Maar deze keer kwam die met deze geweldige stof! Een zwarte basis met daarop versiersels in barok stijl, helemaal mijn smaak! En ik kreeg gewoon de keuze uit meerdere kleuren, dus dat gaf weer keuze stress.

Maar dan ook een andere vorm

En als we dan voor barok gaan, dan doen we het goed en maken we er een heel gaaf, chique dekje van. Dan wil ik ook een andere vorm in het dekje, zodat het helemaal past in de barokke stijl. 

Deze dekjes zijn niet alleen voor barokke paarden

Soms denken paardenhouders dat een bepaald design niet voor hun paard is, omdat het niet bij het ras past. Dat vind ik zo raar! Je moet namelijk alleen kleuren, designs kopen die jij als eigenaar mooi vindt en niet omdat iemand anders daar een mening over heeft. Mijn barokke dekjes zijn daarom ook niet alleen voor barokke paarden! Ik hoop ze ook tegen te komen op Fjorden, Quarters en KWPN'ers. Deze dekjes zijn voor alle type paarden geschikt, voor barokke paarden en niet barokke paarden!

Wacht niet te lang met bestellen, want de voorraad is zeer beperkt!